لیست اختراعات علي شيري
دستگاه آبگيري نيشكر به روش فشرده سازي ساقه ارائه شده به منظور آبگيري از فرآورده هاي نيشكر،كرفس و محصولات مشابه قابل استفاده مي باشد. با توجه به استحكام بالا و ابعاد بزرگ محصول نيشكر عمده مشكلاتي كه دستگاههاي آبميوه گيري موجود در بازار دارند عبارتند از: 1- توان پايين دستگاهها 2- عدم كاربري مناسب دستگاه براي محصول نيشكر 3- عمر پايين دستگاهها به دليل لرزشهاي ناشي از استحكام و ابعاد محصول نيشكر 4- ظرفيت پايين اين دستگاهها 5- سرعت پايين اين دستگاهها در فرآيند آبگيري. به منظور رفع اين مشكلات اين دستگاه به روش فشرده سازي فرآورده بوسيله غلطك ها و تيغه هاي آبگيري اقدام به آبگيري فرآورده مي نمايد. غلطك هاي آبگيري به گونه اي طراحي شده اند كه فرآورده به سمت داخل مكش شده و غلطك هاي بعدي اقدام به آبگيري هرچه بيشتر محصول مي نمايد طوريكه ميزان آب باقي مانده در تفاله خروجي فرآورده نزديك به صفر مي باشد. بسته به نياز تعداد غلطكهاي آبگيري قابليت افزايش دارند كه اين عمل باعث افزايش ظرفيت توليد دستگاه مي شود. زمينه علمي و فني اين دستگاه مربوط به مباني علم مكانيك و الكترونيك مي باشد.
اين پنل ساخته شده از مواد ليگنو سلولزي و مواد معدني و بازيافت كارخانجات و چسب معدني بصورت سبك با وزن مخصوص حدود400 كيلوگرم بر متر مكعب كه از ويژيگي آن به هيچ وجه انتشار گاز هاي سمي ندارد و سبك و از مواد ضايعاتي استفاده شده و كاربرد آن در سالن هاي آمفي تئاتر و سينما و اجتماعات و بعنوان سقف كاذب بجاي مواد مينرال موجود در بازار ميباشد. و از نظر آكوستيك بودن تاييده آزمايشگاه آكوستيك دانشكده فيزيك دانشگاه صنعتي شريف را دارد.
دستگاه تكميل شده تهيه آب نيشكر از نيشكر تازه داراي ورودي غلاف نيشكر و مخزن تفاله و غلتك براي بهره وري بهينه
در اين سيستم با استفاده از يك ريز پردازنده AVR و با يك مودم GSM و همچنين با كمك يك رايانه در صدد آن برآمديم تا يك سيستم نوبت دهي را طراحي كنيم. در اين سيستم با ارسال پيامك از طرف متقاضي درخواست وقت وي دريافت شده و با توجه به نوبت و شرايط در ارگان مورد نظر نوبتي با استفاده از پيامك براي وي ارسال مي گردد. كه در آن زمان تخمين زده شده تعداد افراد منتظر در صف و اطلاعاتي از اين قبيل در اختيار متقاضي قرار مي دهيم. اين سيستم همچنين قابليت اتصال با دستگاه هاي نوبت دهي در بانك ها، بيمارستان ها، درمانگاه ها و ادارات را دارا مي باشد كه به واسطه آن از حضور و اتلاف وقت مشتريان گرامي جلوگيري مي شود.
صحتسنجي اطلاعات تبادلي ميان زيرسامانه كامپيوتر روي برد با ساير زيرسامانهها و نحوه عملكرد الگوريتمهاي FDIR، به عنوان دو شاخص براي تعيين قابليت اطمينان زيرسامانه مديريت داده و فرمان مطرح ميباشند. صحتسنجي اطلاعات تبادلي ميان زيرسيستمها نيازمند سامانهاي براي نظارت و تفسير اطلاعات است كه اين فرايند را به صورت زمانواقعي انجام دهد. بررسي عملكرد الگوريتم FDIR طرحريزي شده در زيرسامانه C&DH، با تزريق اطلاعات خطا امكانپذير ميباشد. لازم است فرايند تزريق خطا بدون نياز به تغيير در كد اصلي ماهواره صورت گيرد. نرمفزار صحتسنجي ارتباطي زيرسامانههاي مختلف ماهواره در بستر پروتكل ارتباطي CAN طرحريزي و پيادهسازي شدهاست كه شامل نرمافزار پايش اطلاعات باسهاي ارتباطي CAN ماهواره، نرمافزار تزريق خطا و سختافزار گيرنده و فرستنده بستههاي اطلاعاتي CAN ميباشد. نرمافزار طرحريزي شده به صورت يكپارچه در ارتباط با باسهاي ماهواره قرار داشته و فرايند پايش اطلاعات به صورت همزمان با تزريق خطا صورت ميپذيرد. اين امر موجب ميشود كه علاوه بر دراختيار داشتن تفسير زمانواقعي اطلاعات تبادلي در باسهاي اصلي و افزونه، امكان بررسي بستههاي اطلاعاتي ميان زيرسيستمها در زمان تزريق خطا نيز فراهم شده و ارزيابي قابليت اطمينان نرمافزار و سختافزار زيرسامانههاي مختلف موجود در ماهواره، با سهولت بيشتري امكانپذير شود.
موارد یافت شده: 7